RAKENNUS JUUTI OY

RAJU –Rakentamista jo kolmannessa polvessa

Olemme nuori Taipalsaaressa perustettu perheyritys, jonka juuret rakentamisessa alkavat 60 – luvun Savonlinnasta, jossa isoisämme perusti oman rakennusyhtiön. Lähisukumme on elänyt rakennusalan arkea tästä asti ja Rakennus Juuti Oy onkin jo suvun kolmannen yrittäjäsukupolven yhtiö jonka toimiala on uudis- ja korjausrakentamisessa.
Rakennus Juuti Oy perustettiin 13.12.2017. Tästä kaksi viikkoa myöhemmin yhtiöllä oli kaksi työmaata joista toinen sijaitsi Joutsenossa ja toinen Imatralla.

RAJU rakentaa

Yhtiönä olemme sopeutuvainen nykyajan tarjoamiin haasteisiin ja osaamme myös hyödyntää niitä tehokkuuden, laadun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.
Keskeisiä arvojamme on asiakaslähtöisyys jonka perustana on molemminpuolinen luottamus. Laadun takeena on vankka kokemuksemme monipuolisesta rakentamisen johtamisesta, työntekijöiden ammatillinen osaaminen sekä panostuksemme projektin hoidon jatkuvaan kehittämiseen.

RAJU pitää sanansa

Se on lupaus alalla, jossa kustannukset kasvaa ja aikataulut venyy. Se on lupaus tuotantotehokkaasta ja asiakaslähtöisestä rakentamisesta. Se on lupaus laadusta mitä asiakas odottaa saavansa. RaJu on lupaus josta pidetään kiinni.
Arvoisat yhteistyökumppanimme, toivomme pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä.
Toivomme tulevaisuutta jota rakentamalla nostamme ympäristömme elämänlaatua, kehitämme yhteiskunnan hyvinvointia ja parannamme asiakkaidemme tuottavuutta, yhdessä.

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?